Feature Event

Skogens guld på Sigtunahöjden
Välkommen till Skogens Guld lördag 15 oktober. En tolv rätters måltidsupplevelse inspirerad av skogen.

Conversations at Petri
17 oktober gästas restaurant Petri en exklusiv middag med endast 20 platser. Heather Scott och Anna Heymowska som utvecklat inredningskonceptet på Petri.

Äppelfest på Rosendals trädgård
Äppelfest på Rosendals trädgård 23-30 september – helgen då hela Djurgården hyllar äpplen. Här ryms allt från äppelmat, äppelbakverk, smakvandring, äppelutställning till sortbestämning och Äppelbar med Stockholms Bränneri.

Dansk stjärnkock gästspelar hos Arla Unika
Exklusivt gästspel med Brian Mark Hansen och Rebecca Siri Corbo från stjärnkrogen Søllerød Kro i Köpenhamn på Arla Unika.

Hemmakrogen Husmor Lisa Fine Home Dining firar tio år
Hemmarestaurangen Husmor Lisa Fine Home Dining lagar mat på råvarorna som odlas och plockas runt hörnet. Nu firar restaurangen Lisa tio år och erbjuder generösare öppettider och temamiddagar.

Fredrik Johnsson + Brutalisten = specialmeny med fokus på krabbor
3 oktober gästar stjärnkocken Fredrik Johnsson Brutalisten och presenterar tillsammans med kökschef Stefan Eriksson en unik specialmeny med fokus på krabbor, med utgångpunkt från Brutalist Kitchen.

SAVE THE DATE: Taste of the Future 13 november
Tema för Taste of the Future:
Collaboration
Regeneration
Innovation
Key Note Speaker:
Magnus Nilsson, ekologisk äppelodlare och styrelseordförande för The Food Planet Prize
Gästtalare Collaboration:
Katja Seerup Clausen, Festivalchef, Copenhagen Cooking
Gästtalare Regeneration:
Charles van de Kerkhof, Manager, VentureLab, SLU Alnarp
Gästtalare Innovation:
Tove Blomberg, Creative Director Sally, EY Doberman


Stellagalan hålls för 6:e året
3 oktober är det dags för Stellagalan som detta år vill ta jämlikhet och inkluderande till en ny nivå.
Anna Norström and Alma start Dinner Talk – welcome Mrs. Robinson
Anna Norström rolls out #DinnerTalk, a pop up that likes to break down food in words. First out is Mrs. Robinson, a Berlin based restaurant by chef Ben Zviel and Samina Raza, deeply dedicated to flavor and to showcase the very best in locally-sourced produce. Their kitchen operates with sustainability at its core, and their […]