Taste of the Future är en inspirerande eftermiddag med efterhäng och foodhopping i Slakthusområdet som riktar sig till dig som jobbar inom restaurang eller besöksnäring.
Boka biljett via Tickster.
Key Note Speaker:
Magnus Nilsson, ekologisk äppelodlare och styrelseordförande för The Food Planet Prize
Gästtalare Collaboration:
Katja Seerup Clausen, Festivalchef, Copenhagen Cooking
Gästtalare Regeneration:
Charles van de Kerkhof, Manager, VentureLab, SLU Alnarp
Tove Blomberg, Creative Director Sally, EY Doberman
- Vad betyder gastronomin för Stockholms framtid?
- Hur skapar vi en attraktiv och hållbar gastronomisk destination?
- Vad kan vi lära av varandra och hur kan vi samarbeta?
- Hur får vi unga att välja restaurangbranschen?
- Vad tuggar vi på i framtiden?
Evenemanget hålls i A house Hus 25 i samma kvarter som Solen, Hosoi, Bar Montan, Stockholm Roast och Afrika STHLM som öppnar i november. Efter programmet öppnar krogarna upp exklusivt för Taste of the Futures gäster.
Biljettpris: 599 kr (inkl 25% moms)
Vad ingår i biljetten? Tre timmar med inspirerande föreläsningar, debatter, samtal och nätverkande. Smakbiljetter till food hopping i Slakthusområdet. (Dryck ingår ej men kan köpas på plats).
Projektpartners: Visit Stockholm, Stockholms Stad, Gastronomiska Akademien, Måltidsakademien och KSLA.
Partners: Visita Stockholm och Från Sverige.
Samarbetspartners: Atrium Ljungberg, A house, Menigo.
Projektpartners: Visit Stockholm, Stockholms Stad, KSLA, Gastronomiska Akademien och Måltidsakademien.