Skip to content
Taste of the future logo
Det gastronomiska huvudstadsåret lider mot sitt slut – vad kan vara bättre då än att blicka framåt tillsammans med kollegor i branschen? Boka in 13 november i kalendern redan nu!

Taste of the Future är en inspirerande eftermiddag med efterhäng och foodhopping i Slakthusområdet som riktar sig till dig som jobbar inom restaurang eller besöksnäring.
Boka biljett via Tickster.
 
Tema för Taste of the Future : Collaboration, regeneration & innovation.

Key Note Speaker: 
Magnus Nilsson, ekologisk äppelodlare och styrelseordförande för The Food Planet Prize

Gästtalare Collaboration:
Katja Seerup Clausen, Festivalchef, Copenhagen Cooking

Gästtalare Regeneration:
Charles van de Kerkhof, Manager, VentureLab, SLU Alnarp

Gästtalare Innovation:
Tove Blomberg, Creative Director Sally, EY Doberman 
 
Det här vill vi prata om:
  • Vad betyder gastronomin för Stockholms framtid?
  • Hur skapar vi en attraktiv och hållbar gastronomisk destination?
  • Vad kan vi lära av varandra och hur kan vi samarbeta?
  • Hur får vi unga att välja restaurangbranschen?
  • Vad tuggar vi på i framtiden? 

Evenemanget hålls i A house Hus 25 i samma kvarter som Solen, Hosoi, Bar Montan, Stockholm Roast och Afrika STHLM som öppnar i november. Efter programmet öppnar krogarna upp exklusivt för Taste of the Futures gäster.

Biljettpris: 599 kr (inkl 25% moms) 

Vad ingår i biljetten? Tre timmar med inspirerande föreläsningar, debatter, samtal och nätverkande. Smakbiljetter till food hopping i Slakthusområdet. (Dryck ingår ej men kan köpas på plats).

 
Taste of the Future är en del av det gastronomiska huvudstadsåret och arrangeras av projektet Stockholm – Capital of Gastronomy 2023.
Projektpartners: Visit Stockholm, Stockholms Stad, Gastronomiska Akademien, Måltidsakademien och KSLA. 

Partners: Visita Stockholm och Från Sverige.

Samarbetspartners: Atrium Ljungberg, A house, Menigo.

Projektpartners: Visit Stockholm, Stockholms Stad, KSLA, Gastronomiska Akademien och Måltidsakademien.