Skip to content
albin edberg

29 mars serverar Albin en 4-rätters meny tillsammans med matchande drinkar skapade av Myles McCarthy på Brännerian. Upplevelsen är unik just för denna kväll med två sittningar med begränsat antal platser. Så passa på att säkra upp din plats!

Biljetterna släpps måndagen den 6 mars klockan 10.00.

Albin är kocken som redan vid 23 års ålder blev en av Sveriges mest kritikerrosade kockar. Hans karriär tog fart när han började jobba med Tommy Myllymäki som han även var commis åt under den prestigefyllda tävlingen Bocuse d’Or 2014 och 2015 där de tillsammans kammade hem ett guld och ett brons. Sedan dess har han hunnit ta en kvartsfinalplats i Årets Kock 2018, ett flertal roller inom Bocuse d’Or Sweden och Europa och jobbat på ett flertal välrenommerade krogar i Stockholm såsom Djuret, Tak och UNN. Under hösten kunde man se honom briljera i kockarnas kamp på TV4 där han tog hem en 2:a plats.

Onsdag 29 mars
Första sittningen: 17.30-19.30
Andra sittningen: 20:00-22:00

4-rätters middag med matchande cocktails: 1350kr (alkofritt alternativ finns)

Länk till bokningen: https://table.app/links/EnmFv