Middag på Nationalmuseum med Jessie Sommarström & Fredrik Eriksson
Söndagen 7 maj bjuder Fredrik Eriksson och Jessie Sommarström in till en middag med speciellt framtagen meny på Restaurang Nationalmuseum. Middagen arrangeras i samarbete med Årets Kock, Arla Unika och Spendrups.
Boka en smakfull söndag kväll med goda samtal på Restaurang Nationalmuseum: patrik.hogberg@restaurangnationalmuseum.se
Dörrarna öppnas kl 17.30, middagen börjar kl 18.00 och beräknas vara slut kl 21.30.
Pris per person 1.450 kr inkluderar ett urval rätter och drycker.
Pris för meny med alkoholfria drycker är 1.050 kr per person.
På Nationalmuseums restaurang kan man varje vecka njuta sociala långluncher, en matpaus under museibesöket, en affärslunch, ett glas efter jobbet eller en fika med vänner.
Med råvaror från den 55:e till 69:e breddgraden bjuder restaurang Nationalmuseum in till oväntade smaker av både klassiska som moderna rätter. Ofta med gröna inslag och alltid med ett gastronomiskt hantverk i ryggraden.
På kvällen förvandlas lokalerna med den kungliga utsikten över Strömmen och slottet, till nationens vackraste rum för fest eller mingel.