Skip to content
Rosendal Gin

Gin Makers Dinner är en kväll i Rosendals Trädgårds stora växthus med gästspel av Stockholms Bränneri i baren. Då släpps den sjätte upplagan, av Rosendals Trädgårds Gin i samarbete med Stockholms Bränneri, ett gindestilleri på Södermalm i Stockholm där ekologisk gin produceras småskaligt med mycket kärlek. För att fira att denna Vinterträdgårdsgin släpps på Systembolaget den 21 februari bjuder man till en middagsupplevelse utöver det vanliga i trädgårdens växthus.

Middagen är en hyllning till årstiderna framtagen av Rosendals köksmästare Danne Berg och Johanna Rosenlund. Menyn består av fem serveringar som utgår från säsongens råvaror och sparade smaker från fjolårets skörd – tillvarataget av Rosendals kockar genom att fermentera, lägga in och torka dessutom skördar trädgårdsmästarna det sista av grönkålen som ännu står i landet. Rätterna matchas med cocktails som Stockholms Bränneri tagit fram för kvällen – här finns såväl den allra senaste utgåvan som urval ur tidigare års begränsade upplagor.

I kuvertpriset 590 kr ingår fem serveringar – eventuella allergier anges vid anmälan. En sittning med start kl. 18. Dryck tillkommer och kan handlas i baren under kvällen.
Anmälan: https://dinkurs.se/84546