Skip to content
Albert_Adrià

Den världskända och omtalade, spanska kocken Albert Adrià kommer för första gången till Sverige för ett mycket exklusivt gästspel på Aloë i Stockholm. Albert Adrià kommer att servera en meny med inspiration från hans många år inom gastronomin och detta är en helt unik möjlighet att få uppleva hans banbrytande och berömda matlagning.
Albert Adrià är en gastronomisk förebild och en av pionjärerna inom modern matlagning. Äventyret startade på 80-talet när han tillsammans med sin bror, Ferran Adrià, tog över köket på den legendariska restaurangen El Bulli, som sedermera blev utnämnd till Världens Bästa Restaurang hela fem gånger. Albert Adrià har under senare år drivit restauranger som Tickets, Pakta samt Hoja Santa, och är nu verksam med Michelinrestaurangen Enigma i Barcelona.

Under gästspelet 22 och 23 mars på Aloë i Stockholm kan man för första gången äta Albert Adriàs mat i Sverige. Menyn kostar 3 900 kr och kommer erbjudas tillsammans med ett noga utvalt vin/dryckespaket. För mer information samt hur du anmäler ditt intresse: https://aloerestaurant.se/albertadria