Skip to content
dessert-nobelbanketten-2022-ovan-foto-av-dan-lepp-1333x1333-px-1200x1200

Den 17 februari bjuder vi in till en unik Nobelkväll där du får uppleva maten, drycken och träffa Nobelkonditor Annie Hesselstad.

 

MENY

ALGBAKAD GÖS

tomat fylld med gravad gös, persiljeemulsion, kålrabbi,

brödkryddor, krondillspärlor och blomsterkrisp

NV Champagne Legras & Haas Blanc de Blancs Grand Cru, France

 

SVENSK HJORT

färserad med murkla och salvia, gulbeta med kallpressad rapsolja och senapsfrö,

jordärtskocka och timjansemulsion samt potatisterrin och viltsky med stjärnanis

2021 Grattamacco Bolgheri Rosso, Tuscany, Italy

 

BAKAD CHEESECAKE
plommonkompott smaksatt med stjärnanis, plommonkräm, mirabellemaränger,

havrekrisp samt mirabellesorbet smaksatt med ingefära

2021 Brännland Iscider, Västerbotten, Sweden