Skip to content
Skärtofta restaurang

Smygpremiär på nya Villa Skärtofta

Restaurang Skärtofta

Den 9 september smyglanserar Vår Gård en ny finkrog belägen i en av verksamhetens befintliga lokaler – anrika Villa Skärtofta. Fram till årsskiftet kommer erbjuds  ett begränsat antal platser till gäster som vill testa delar av meny och restaurangkoncept.


I februari 2024 sker den officiella invigningen av Restaurang Skärtofta vilket även inleder jubileumsåret när Vår Gård fyller 100 år. 

Stig in i Villa Skärtofta, Vår Gårds äldsta byggnad från 1897, och du kommer omedelbart att förflyttas till sekelskiftets glansdagar. Här i denna magnifika miljö kan du njuta av en atmosfär som vittnar om en svunnen tid samtidigt som du omges av modern konst och design. Vår restaurang är omsorgsfullt bevarad med detaljer som berättar sina egna historier, och det är här du kan slappna av och ta del av både storslagenhet och hemtrevnad. 

Vår Gårds köksmästare John Bråsth och team har skapat en exklusiv femrättersmeny som hyllar modern och innovativ matkonst när den är som bäst. John har tidigare arbetat på finkrogar i Milano så det traditionella italienska kombineras med vårt svenska kök på ett spännande sätt. Varje rätt är noga komponerad med närproducerade svenska råvaror från egen trädgård och lokala gårdar. För att ge dig det allra bästa på tallriken kan menyn förändras efter vad som finns i säsong, ett överraskande moment för gästen. 

Bokning