Skip to content
89541616

Seafood Gastro öppnar på Grand Hotel

Avsmakningsmenyn består av akvatiska råvaror som lever i, vid eller på vattnet. Restaurangen blir en gastronomisk upptäcktsresa för såväl gäst som för Mathias och hans team.

– Jag kallar det ”seafood i en vidare mening”. Vi kommer inte bara servera kända fiskar och skaldjur utan även anka och annan sjöfågel, alger, strandnära växter, udda fiskar och skaldjur – om de smakar gott. Jag och mitt team ser det som en ny och spännande gastronomisk upptäcktsresa. Seafood Gastro blir den mest exklusiva restaurang jag någonsin skapat, säger Mathias Dahlgren.

På Seafood Gastro används i första hand vilda råvaror från Skandinavien. Genom noga utvalda leverantörer kommer avsmakningsmenyn kompletteras med inhämtade marina ingredienser av högsta kvalitet som inte finns naturligt i vårt närområde. Allt från friska vatten och hållbara bestånd.

Den nya restaurangen öppnar i Rutabagas tidigare lokaler på Grand Hôtel på Blasieholmskajen.

Seafood Gastro serverar en fast avsmakningsmeny för 3500 kr.