Skip to content

SAVE THE DATE

Taste of the Future
13 november från 15:00

Det gastronomiska huvudstadsåret lider mot sitt slut – vad kan vara bättre då än att blicka framåt tillsammans med kollegor i branschen?
Boka in 13 november i kalendern redan nu!

Taste of the Future är en inspirerande eftermiddag med efterhäng och foodhopping i Slakthusområdet som riktar sig till dig som jobbar inom restaurang eller besöksnäring.
Biljetterna är bokningsbara via Tickster från 22 september.
 
Tema för Taste of the Future : Collaboration, regeneration & innovation.
 
Key Note Speaker: 
Magnus Nilsson, ekologisk äppelodlare och styrelseordförande The Food Planet Prize

Gästtalare Collaboration:
Katja Seerup Clausen, Festivalchef, Copenhagen Cooking

Gästtalare Regeneration:
Charles van de Kerkhof, Manager, VentureLab, SLU Alnarp

Gästtalare Innovation:
Tove Blomberg, Creative Director Sally, EY Doberman 
 
Det här vill vi prata om:
  • Vad betyder gastronomin för Stockholms framtid?
  • Hur skapar vi en attraktiv och hållbar gastronomisk destination?
  • Vad kan vi lära av varandra och hur kan vi samarbeta?
  • Hur får vi unga att välja restaurangbranschen?
  • Vad tuggar vi på i framtiden?
 
Här möter vi också aktörerna som verkar i Slakthusområdet och höra om framtidsplanerna för Stockholms nya gastronomiska destination. 
 
Taste of the Future är en del av det gastronomiska huvudstadsåret och arrangeras av projektet Stockholm – Capital of Gastronomy 2023.
Projektpartners: Visit Stockholm, Stockholms Stad, Gastronomiska Akademien, Måltidsakademien och KSLA. 
Partners: Visita & Från Sverige.
Taste of the Future är ett samarbete med Atrium Ljungberg och A house.
 
Taste of the future